- Χαρακτηριστικά
- Ταιριάζει με
| Κρυστάλλωση | 3-4 μήνες στη αρχική του μορφή |
| Γεύση | Γλυκιά γεύση |
| Άρωμα | Έντονο, ξεχωριστό άρωμα με μεγάλη διάρκεια |
| Τόπος Συλλογής | Λευκάδα |
| Κατηγορία | Μέλι Ανθέων |
- Dressing για σαλάτες
- Υλικό για συνταγές
- Γλυκά και επιδόρπια
- Αφέψηματα
- Ροφήματα
Πώς αποκρυσταλλώνουμε το μέλι με απλά βήματα:
1
Ζεσταίνουμε νερό σε θερμοκρασία έως 40oC και το τοποθετούμε σε ένα βαθύ σκεύος.
2
Τοποθετούμε το δοχείο με το μέλι μέσα στο ζεστό νερό και το αφήνουμε για λίγα λεπτά.
3
Αν χρειαστεί επαναλαμβάνουμε τη διαδικασιά ξανά μέχρι το μέλι να επανέλθει.